Reacties

Heeft u een mooie tocht gemaakt en vindt u het leuk om uw belevenis te delen? Dan kan dat hieronder.

Wij hebben mogen genoten van een heerlijke vaartocht. Het is echt waar voor je geld. Prachtig om te zien hoe gepassioneerd jullie zijn. Mooie website, leuke arrangementen. Ik wil graag de tip geven om op de website duidelijker aan te geven dat er een schipper mee vaart die alles over de stad kan vertellen. Ditzorgt voor beleving en mag dus genoemd worden! Ik zou jullie van harte aanbevelen.

- Michiel

Zojuist een prachtige rondvaarttocht gemaakt met 1 van uw fluisterboten. Een prachtige tocht van iets meer dan een uur. Ondanks dat we enorm hebben genoten van de omgeving hebben wij de tocht echter als doodvermoeiend ervaren. We hebben al die tijd moeten luisteren naar de informatie van de schipper/gids. Opzich erg interessant om af en toe wat te weten over Zutphen en haar omgeving. Maar meer dan een uur nonstop moeten luisteren hebben wij echt als zeer storend ervaren. Wij hebben hierdoor niet kunnen genieten van de rust en de omgeving, iets wat wij hoopte te kunnen doen op een fluisterboot. Advies: met stiltes tussen de informatie. Wij zijn echt gesloopt. Geen luisterboot maar fluisterboot dus.

- Cleo

Berkel Culinair een heerlijke en prachtige aanrader.

Met ons reisgezelschap van 12 personen hebben wij, de Grijze Hoek uit Alphen aan den Rijn, op 20 april genoten van een verassende en indrukwekkende rondwandeling in het centrum van Zutphen. Na het instappen van de Fluisterboot voeren wij over de Berkel met prachtige vergezichten. De Stadgids ook de Schipper verraste ons met zijn verhalen en zeker bij het witte bruggetje ook nog op een heerlijke schippersborrel. Verder genoten wij van een heerlijk voorgerecht bij de Pauw in Warnsveld. (een paar dagen later helaas door brand gedeeltelijk verwoest). Terugvarend naar Zutphen, een meer dan voortreffelijk hoofdgerecht bij Jan de Krent. Tot slot en verderop bij de Gasterij de Gracht, afgesloten met een dessert en koffie. Wij denken dat de gemeente Zutphen heel trots mag zijn op deze vrijwilligersorganisatie die haar gasten zo verrast en informeert over onder andere de historie van deze prachtige Hanzestad. Wij hebben in ieder geval genoten en kunnen alleen maar zeggen dat de Berkel Culinair een heerlijke en prachtige aanrader is.

Grijze Hoek uit Alphen aan den Rijn.

- Henk Tangerink

Vandaag hebben wij de rondvaart met de fluisterboot gedaan.
Aangezien wij 2 "verdwaalde" mutsen zijn die maar fout bleven lopen in Zutphen kwamen we 5 min te laat aan en was Ge, onze schipper, al vertrokken :-(
Maaaaaar hoe lief was het dat hij terug kwam om ons nog op te halen. Wat een service !!
We hebben genoten van de tocht en de mooie en humor volle verhalen van Ge.
Een schipper die veel weet over Zutphen en de wateren in en om Zutphen.
Voor een ieder die naar Zutphen komt......Doen deze rondvaart!!
Wij hebben genoten. Dank je wel Ge .... lieve groet van Alexa en Mar -x-

- Alexa en Marian

Donderdagmorgen 11.00 uur, 14 oktober 2016. Wat een leuke tocht! Een hele goeie gids met passie. Geschiedenis van Zutphen in geuren en kleuren verteld. De Berkel en de stad op z' n mooist. Fluisterstil ook nog de ijsvogel gespot. Wat wil je nog meer op zo' n doordeweekse dag? TOP (per)! Hele team, bedankt.

- H en P van der Sluis

Zaterdag 14 mei ben ik samen met mijn man, mijn moeder van 80 en mijn vader van 85 wezen varen. Wij vonden het fantastisch. Grote dank voor alle schippers, die allemaal hielpen met het in en uit de boot stappen. Onze schipper was super, hij vond het zelf ook geweldig leuk om onze rondvaart te begeleiden. De geschiedenis van Zutphen werd op prachtige wijze door hem verteld, ook had de lieve man een heel goed gevoel voor humor. Op het mooiste stukje van de rondvaart heeft hij ook nog voor ons gezongen. Mijn ouders hebben genoten, dank voor deze mooie belevenis!

- Karin ten Kroode

"Heel mooi om te doen, goed en leuk verhaal van de schipper. Al met al een mooie tocht op het water."

- Hans

"Heb vanmiddag heerlijk gevaren op de Berkel met een heel goede gids. Het is alleen jammer dat ik dit niet even kan liken naar Facebook."

- Iek Verpoorten

"Wat een leuk arrangement: stadswandeling, fluisterboot en paardentram. Zeker een aanrader! Super dat het golfkarretje beschikbaar was voor enkelen uit onze groep die slecht ter been waren. Vrijwilligers zijn erg enthousiast."

- Maud

"Heerlijke tocht gehad, leuk onderhoudend praatje van schipper en inderdaad prachtige stad en weer zo anders vanaf het water."

- Monique