Afgelopen vrijdag zijn we (3 dochters en moeder) in Zutphen geweest en hebben daar een prachtige (ook qua weer) dag gehad. Begonnen met een heerlijke rondvaart om 11 uur, met z´n 4-en (+ de schipper) op een fluisterboot. de meneer had erg veel kennis over de omgeving en de geschiedenis; het was werkelijk indrukwekkend. Daarna hebben we de rest van de dag doorgebracht op het terras van paviljoen IJsselkade en rondgelopen in de stad en aan de oevers/kade van de Ijssel. We wilden u met dit mailtje even laten weten hoe wij hebben genoten in uw stad. en dat uw stichting nog maar lang mag voort blijven bestaan. Fam van der Schoot

Afgelopen vrijdag (18/9/20) zijn we (3 dochters en moeder)  in Zutphen geweest en hebben daar een prachtige (ook qua weer) dag gehad. Begonnen met een heerlijke rondvaart om 11 uur, met z´n 4-en (+ de schipper) op een fluisterboot. de meneer had erg veel kennis over de omgeving en de geschiedenis; het was werkelijk indrukwekkend. Daarna hebben we de rest van de dag doorgebracht op het terras van paviljoen IJsselkade en rondgelopen in de stad en aan de oevers/kade van de Ijssel.
We wilden u met dit mailtje even laten weten hoe wij hebben genoten in uw stad. en dat uw stichting nog maar lang mag voort blijven bestaan.

Met vriendelijke groet, Lammie van der Schoot