Boottochten - Tijden & prijzen

De Fluisterboten varen van 1 april t/m 31 oktober om 11:00 uur, 13:00 uur en 15:00 uur, en op zaterdag ook om 16:30 uur.
Op vrijdag 21 september 2018 wordt niet gevaren i.v.m. het jaarlijkse uitstapje van de fluisterbootschippers.

Er zijn grote boten voor maximaal 20 personen en kleine boten voor maximaal 12 personen beschikbaar.

Een los kaartje kost € 5,50
Een los kaartje voor kinderen tot en met 9 jaar kost € 3,50
Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis mee.

Kaarten zijn verkrijgbaar in het Leeuwenhuisje aan het Rijkenhage 1. Dit adres bevindt zich 50 meter vanaf de opstapplaats.

Reserveren kunt u via deze website. Klik op ‘Direct reserveren’ en selecteer in het volgende scherm ‘Boottocht individueel’. Kies aansluitend een datum en vergeet niet om ook een TIJD (11:00, 13:00 of 15:00 uur) op te geven. Daarna kunt u het aantal volwassenen en kinderen vermelden en afsluitend betalen met iDEAL.

Plaats direct uw bestelling of neem vrijblijvend contact met ons op.

Reserveren kan voor maximaal 8 personen, mits er voldoende plaatsen beschikbaar zijn. Wilt u voor meer dan 8 personen reserveren? Neem dan een kijkje op onze Groepen-pagina.

Gaat u op zaterdag varen? Dan kunt u tussen 12.30 uur en 15.30 uur uw boottocht combineren met een ritje met de paardentram van een half uur. Een combi-kaart kost € 8,50. Voor kinderen tot en met 9 jaar kost het € 6,00 en kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis mee.

Wilt u hiervan gebruik maken, dan kunt u ons een aanvraag sturen via de rubriek “Contact” onder vermelding van COMBI-KAART(EN), de gewenste datum en tijd en het aantal personen (aantal kinderen van 5 t/m 9 jaar graag apart vermelden). Wij reserveren dan voor u de boottocht plus paardentram. U ontvangt aansluitend een bevestiging per e-mail. U kunt ook een e-mail sturen naar info@fluisterboot-zutphen.nl

Terug naar Boottochten